Miss Bloem bezorgt in Haarlem en omstreken. Bestel je vóór 12.00 uur, dan kan het boeket nog diezelfde dag worden bezorgd.
Miss Bloem stelt met grote zorgvuldigheid rouwstukken en rouwboeketten samen. Op basis van uw wensen en uw budget wordt een uniek, persoonlijk stuk of boeket ontworpen. Op deze pagina ziet u een aantal voorbeelden van de stijl van Miss Bloem: kleurrijk, gevarieerd en speels. Maar uiteraard kunt u ook een klassieker stuk bestellen.

U kunt een rouwarrangement tot één dag van tevoren bestellen. Wilt u het rouwstuk nog dezelfde dag geleverd hebben, dan wordt het samengesteld uit de bloemen die op dat moment in de winkel voorradig zijn. Ook rouwlinten en rouwkaartjes kunnen worden meegeleverd. Voor rouwlinten geldt een levertijd van 2 dagen.

Bezorgen
De bloemen kunnen op alle gewenste locaties worden bezorgd: thuis, in het rouwcentrum of op de plek waar de uitvaart plaatsheeft.

Miss Bloem bezorgt onder meer in Aerdenhout, Amsterdam, Badhoevedorp, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Driehuis, Haarlem, Halfweg, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Lisse, Nieuw-Vennep, Nieuwebrug, Overveen, Santpoort-Noord, Velsen, Vijfhuizen, IJmuiden, Zandvoort, Zwaanshoek, Zwanenburg en alle omliggende dorpen.

Bestel een rouwboeket


Belangrijke informatie
Controleer of het formulier volledig is ingevuld (vereiste velden worden gemarkeerd met een rode lijn als de informatie ontbreekt) en druk dan op 'Verzenden'.
U wordt dan doorgeleid naar onze betaalpagina. Zodra de betaling binnen is, wordt uw bestelling in behandeling genomen. Als de bestelprocedure is afgerond, verschijnt hiervan een melding op uw scherm.

U ontvangt direct na het verzenden van het formulier een automatische bevestiging in uw mailbox. Het kan voorkomen dat deze e-mail, met name bij Hotmail-, Gmail- en Livemailadressen, in uw map 'Ongewenste e-mail' terechtkomt. Heeft u na een uur nog geen bevestiging ontvangen, dan kunt u, voor de zekerheid, onderaan deze pagina een terugbelverzoek indienen of bellen met 023 - 202 88 83 of 06 - 46 03 33 24.


Mijn gegevens zijn:

Vul s.v.p. uw naam in.

Vul s.v.p. een geldig e-mailadres in.

Vul s.v.p. uw telefoonnummer in.

Miss Bloem kan helaas geen bestelling aannemen als u geen gegevens wilt verstrekken.

Mijn bestelling:

Ongeldige invoer

Geef s.v.p. het bedrag op waarvoor u wilt bestellen.

Na het plaatsen van de bestelling kunt u afrekenen met iDEAL.
(Rouwboeket minimaal € 25,-, Rouwstuk minimaal € 50,-)

Ongeldige invoer

Wilt u een kaartje met een persoonlijke wens of boodschap laten bijvoegen? Vermeld dan hier de tekst voor het kaartje.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Kies of de bezorging moet plaatsvinden in Haarlem of daar buiten

0.00

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Het bezorgadres is:

Vul s.v.p. uw adres in.

Ongeldige invoer

Vul s.v.p. uw postcode in.

Vul s.v.p. uw woonplaats in.

Geef s.v.p. aan op welke datum en tijd het rouwstuk moet worden bezorgd.

Belangrijk: Controleer voordat u het formulier verzendt of het volledig is ingevuld (vereiste velden worden gemarkeerd met een rode lijn als de informatie ontbreekt). Als het formulier is verzonden, verschijnt hiervan een melding op uw scherm!

Heeft u nog vragen? Dan kunt u bellen met 023 - 202 88 83 of 06 -46 03 33 24.
Antispam
Verversen De codes komen niet overeen. Probeer het nogmaals.

Neem de driecijferige code over. Is deze niet goed leesbaar? Klik dan op 'Ververs code'