Deze website is eigendom van:

Miss Bloem
Gedempte Oude Gracht 122-a
2011 GW Haarlem

Ik ben ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 62700995.

De bescherming van uw persoonsgegevens
Uw persoonlijke gegevens worden door mij met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Ik ggebruik en bewaar persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u deze aan mij verstrekt. Ik handel hierbij in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet. De op deze website ingevulde persoonsgegevens zullen nooit aan derden worden verstrekt.

Welke gegevens verwerk ik?
Wanneer u mij via deze website of rechtstreeks een e-mail stuurt, dan weet ik:
  • Uw naam of de naam die u in uw e-mailprogramma heeft ingevoerd
  • Uw e-mailadres

Wanneer u iets via deze website of rechtstreeks bestelt en online of per pin betaalt, dan weet ik:
  • Uw naam of de naam die u in uw e-mailprogramma heeft ingevoerd
  • Uw e-mailadres
  • Uw IBAN
  • Uw adres (als u voor bezorging kiest)

Ik gebruik deze gegevens uitsluitend om uw bericht te kunnen beantwoorden of om de door u bestelde bloemen op het juiste adres te kunnen bezorgen. Uw gegevens worden naar mij verzonden via een versleutelde verbinding, die te herkennen is aan het groene slotje en de aanduiding https:// voor de URL.

Cookies
Deze website maakt géén gebruik van cookies.

Google Analytics


Ik wil graag weten hoe de bezoekers mijn website gebruiken en hoeveel mensen maandelijks mijn website bezoeken. Om die informatie te verzamelen, gebruik ik Google Analytics. Dit programma geeft mij inzicht in het gebruik van mijn website maar ik kan niet zien wie die gebruikers precies zijn.  Door Google Analytics wordt de informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd. Meer informatie over het beleid van Google Analytics kun je hier vinden.

Hoe lang bewaar ik uw persoonsgegevens?
Ik bewaar uw persoonsgegevens nooit langer dan noodzakelijk is voor het doel of de doelen waarvoor u ze aan mij heeft verstrekt. Als u mij belt of een e-mail stuurt en het komt niet tot een afspraak voor het inzetten van een behandeling, dan worden uw gegevens zo snel mogelijk uit mijn e-mailprogramma of aantekeningen verwijderd. Wanneer wij wel tot een overeenkomst komen, ben ik wettelijk verplicht om de facturen en de agenda waarin ik afspraken noteer te bewaren. Deze worden in onze administratie opgenomen. De Belastingdienst stelt wettelijk verplicht dat deze facturen 7 jaar moeten worden bewaard. Daarna zullen deze alsnog binnen 6 maanden worden vernietigd.

Wilt u uw toestemming inzien of intrekken?
U kunt mij te allen tijde vragen om aan u te overleggen welke persoonsgegevens ik van u heb opgeslagen. Ook kunt u deze gegevens op elk gewenst moment aanpassen of uw toestemming voor het verwerken van uw persoonsgegevens helemaal intrekken. Stuur mij hiervoor een verzoek per e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ik zal dan binnen 4 weken op uw verzoek reageren.

Beveiliging
Het berichtenverkeer tussen uw pc, smartphone of tablet en deze website verloopt via SSL/HTTPS. Dit houdt in dat het verkeer is versleuteld. Hiermee wordt ongewenst ‘afluisteren’ door derden voorkomen. Daarnaast wordt deze website door beveiligingssoftware gemonitord. Hiermee worden pogingen om van buitenaf toegang tot de beheeromgeving van de website - en zo tot persoonsgegevens - tijdig gesignaleerd en tegengehouden. Mocht er, alle beveiligingsmaatregelen ten spijt, toch een datalek voorvallen, dan meld ik dit direct bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Verwijzingen naar externe websites
Wanneer ik op deze website verwijzen naar een externe website, dan verlaat u mijn website en kan het zijn dat u op een website terechtkomt waar cookies of trackers zijn geplaatst die persoonsgegevens van u opslaan, zoals uw IP-adres. Ik heb hier geen inzage in en kan dus ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele verzameling van persoonsgegevens door deze externe websites.

Wijzigingen in het privacybeleid
Zodra het privacybeleid wijzigt, vindt u deze wijzigingen op deze pagina terug. Ik stel u daar niet actief van op de hoogte.


Door op het contact- of bestelfomulier het hokje 'Ja, ik geef toestemming voor de verwerking van mijn persoonsgegevens op een wijze zoals beschreven in de privacyverklaring' aan te vinken, geeft u aan dat u akkoord gaat met het bovenstaande.