Miss Bloem bezorgt nog steeds boeketten aan huis en op de zaak.
Momenteel worden hiervoor geen verzendkosten gerekend.
De bloemenabonnementen van Miss Bloem zijn eenvoudig af te sluiten. U maakt vier keuzes:

  1. Kies uw budget: € 15,- / € 20,- / € 25,- / € 30,- per bezorging
  2. Kies de frequentie: wekelijks, tweewekelijks of maandelijks
  3. Kies het bezorgmoment
  4. Kies de ingangsdatum

Bloemenabonnementen: verrassend en uniek

Miss Bloem ontwerpt iedere week een nieuw, origineel en verrassend boeket. De boeketten zijn met de hand gebonden en zijn samengesteld met bloemen van het seizoen. Heeft u geen geschikte vaas in huis? Dan kan Miss Bloem een huurvaas meeleveren, zodat het boeket optimaal tot zijn recht komt.

Zijdebloemen

Wilt u nog langer van het boeket genieten? Kies dan voor een zijdebloemenabonnement: ieder seizoen een passend zijdebloemboeket.

Flexibel

Met één telefoontje of mailtje zet u de levering van bloemen tijdelijk stop, bijvoorbeeld wanneer u met vakantie bent. Het is ook mogelijk voor speciale gelegenheden een of meer extra boeketten te laten bezorgen. 

Maatwerk

Voor de zakelijke markt of voor particulieren met specifieke wensen kan Miss Bloem maatwerkabonnementen samenstellen. Neem contact op om uw wensen te bespreken. 
Ook verzorgt Miss Bloem rouw- en trouwarrangementen.

Geen contant geld nodig

U ontvangt maandelijks een factuur van Miss Bloem. Als u wilt kunt u een automatische afschrijving instellen.

Proefabonnement

U kunt het bloemenabonnement een maand uitproberen met een geheel vrijblijvend proefabonnement. Een proefabonnement is natuurlijk ook een leuk en vrolijk cadeau!

Waar bezorgt Miss Bloem?

Miss Bloem levert de bloemen aan huis en bij bedrijven, winkels en horecagelegenheden in Aerdenhout, Amsterdam, Badhoevedorp, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Driehuis, Haarlem, Halfweg, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Lisse, Nieuw-Vennep, Nieuwebrug, Overveen, Santpoort-Noord, Vijfhuizen, Zandvoort, Zwaanshoek en Zwanenburg.